Obvezni osvežitveni seminarji za ljubljanske pomožne sodnike za sezono 2016/17

Pred nami je nova tekmovalna sezona 2016/2017 zato bo v Ljubljanski regiji organiziral D K S Ljubljana OBVEZNE osvežitvene seminarje za pomožne sodnike.

Prosimo vse klube in pomožne sodnike, da se na seminar odzovejo resno, saj bomo le tako lahko izpeljali vse seminarje pravočasno.

OSVEZITVENI SEMINAR ZA POMOZNE SODNIKE raw.fw

Obveščamo Vas, da bo:

  • prvi organizirani termin je v torek 13. 9. 2016 ob 17.00 uri v prostorih  Gimnazije Bežigrad, Peričeva ulica 4, v Ljubljani,
  • drugi organizirani termin je v ponedeljek 19. 9. 2016 ob 17.00 uri v prostorih Osnovne šole Poljane, Zemljemerska ulica 7, v Ljubljani,
  • organiziran bo tudi osvežitveni seminar v Domu športnih organizacij v Domžalah, Kopališka cesta 4, Domžale – termin bo javljen naknadno,
  • V kolikor želi klub organizirati seminar za svoje pomožne sodnike, je pogoj, da organizira prostor, z možnostjo projektorja za predavatelja in prostor, kjer bodo lahko udeleženci pisali test. Klub mora povrniti potne stroške predavatelja, če ni to v Ljubljani ter prav stroške predavatelja, če je udeležba manj kot 20 kandidatov. Za seminar se je potrebno dogovoriti vsaj tri dni pred samo izvedbo seminarja in mora biti izveden najkasneje do 23.9.2016!

Na osvežitvenih seminarjih bodo lahko prisotni samo prej prijavljeni kandidati (zadnja prijava na termin je možna en dan pred terminom). Na seminarju bomo potrebovali številko izkaznice pomožnih sodnikov iz prejšnje sezone. Klubi naj zagotovijo prisotnost pomožnih sodnikov na seminarjih.

Osvežitveni seminarji niso namenjeni za nove pomožne sodnike, torej tiste kandidate, ki še nimajo veljavnih izkaznic iz preteklih sezon. Seminarji za nove pomožne sodnike bodo organizirani po izvedenih vseh osvežitvenih seminarjih in sicer v terminih po 25.9.2016!

Seminarja se morajo udeležiti vsi pomožni sodniki, ki želijo podaljšati lanskoletno licenco za prihajajočo tekmovalno sezono! V kolikor pomožni sodniki ne bodo pravočasno in uspešno opravili izpita za pomožne sodnike bo prihajalo do kaznovanja pomožnih sodnikov s strani KZS (po 30.9.2016), zato še enkrat opozarjamo, da je uspešno opravljen izpit pogoj za opravljanje dela pomožnega sodnika v letošnji tekmovalni sezoni.

Vse podrobnosti so v priponki.

Lokacija prvega seminarja.