Vodena vadba DKSL

Za ohranitev fizične pripravljenosti in druženja, vam sporočamo, da smo za sodnike DKSL organizirali brezplačno vodeno vadbo Whistle fit camp, ki jo bo vodil Edo Javor.

Vadba bo potekala vsak četrtek (razen med šolskimi počitnicami, ker je šola zaprta) med 20.00 in 21.30 uro na lokaciji OŠ Ketteja in Murna, Koširjeva ulica 2 v Ljubljani (Kodeljevo).

Sestava vadbe bo namenjena za moč in vzdržljivost (kondicijo) ter bo vključevala tudi igranje košarke ali kakšnega drugega športa (npr. pol vadbe Whistle fit camp in pol vadbe košarka itd), priporočljiva pa je za vse aktivne sodnike, še posebno za tiste, ki imajo težave s fizično pripravo.

Za optimalno fizično pripravljenost pa omogočamo še eno dodatno vadbo na teden, ki je možna z majhnim doplačilom in sicer samo 15,00 EUR na mesec. Drugi termin za vadbo bi potekal na isti lokaciji (OŠ Ketteja in Murna), vsak ponedeljek (razen med počitnicami) med 18.15 in 19.45 uro.

Vse, ki vas vadba zanima ter bi se jo radi udeležili prosimo, da se prijavite pri našem vaditelju Javor Edotu na e-naslov: edo@maredo.si (kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije o vadbi) najkasneje do 30.10.2015. Z vadbo bi pričeli v mesecu novembru (od 5.11.2015 dalje).

V primeru velikega povpraševanja in zasedenosti v posameznemu terminu bodo imeli prednost prej prijavljeni kandidati.